• Funder og Kragelund Skoler

Flot oplæg ved tre elever fra 5.årg.

Silkeborg kommune deltager i et KL-partnerskab vedr. Morgendagens folkeskole med IT. I forbindelse med et netværksmøde mellem tre kommuner fortalte William, Caroline og Jakob fra 5.F om deres arbejde med designprocesser i skolen og i forbindelse med Toolcamp.

Nyhed billede
    Hanne Høj den 23-01-2019
    Invitation til skolefesten - ser her
    Hanne Høj den 16-01-2019

Reserver datoen!

SKOLEFEST TORSDAG D. 7.FEBRUAR

Der vil være skuespil i hallen v/ 6.årg. med efterfølgende dans og hygge for elever og forældre.

Tidspunkter:

0.-5.ÅRG. kl. 17.30-21 (dans og hygge: 0.-2.årg. i Askehuset, 3.-5.årg. i Elmehuset)

6.-9.ÅRG. kl. 19.30-23 (dans og hygge i hallen, salen)

8.årg. står for salg af kaffe, kage, snacks og drikkevarer i alle afdelinger. Overskuddet går til deres lejrskole i 9.klasse.

Tilmelding for 0.-5.årg. udsendes fredag på Intra af hensyn til bordopstilling. Spisning arrangeres af klasserne.

Hanne Høj den 05-10-2018
    Forsøgsordning for Teknologiforståelse

Efter aftale med mellemtrinnet FU og udskolingen indsendte vi i august en ansøgning om deltagelse i UVMs udbudte forsøgsordning i Teknologiforståelse.

Ud af 140 ansøgere er 46 skoler nu udvalgt til at medvirke i en pionèrindsats om at tænke teknologiforståelse ind som en del af folkeskolens undervisning, så det bidrager til udvikling af fremtidens kompetencer og almendannelsen hos eleverne.
    Vi har netop fået meddelelse om deltagelse for udskolingens vedkommende - og desværre ikke for mellemtrinnet.

Udskolingen deltager i forsøgsordningen, hvor teknologiforståelse er integreret i fagene matematik, dansk, samfundsfag og fysik/kemi.

Forsøgsordningen strækker sig over 3 år og tager udgangspunkt i en progression fra 7.klasse til 9.klasse. Således at man starter fra feb.2019 med 7.årg. og fra aug. 2019 med 7.-8.årg., aug. 2020 7.-8.-9.årg. Forsøgsordningen kommer dermed til at involvere nuværende 7., 6. og 5.årg. over de næste 3 år.

Gennem forsøget vil skolen blive understøttet både økonomisk og fagligt.

Nærmere information og planen herfor følger til de involverede klasser og lærere.

Det er dog skolens mål, at deltagelsen i forsøgsordningen på sigt vil komme alle klasser tilgode, ligesom vores deltagelse i Projekt UltraBit på 4.årg.

Læs mere om forsøget her

Læs også skolens Strategi for Teknologi og Læring her

Hanne Høj