• Funder og Kragelund Skoler

Rejsen til Amerika v/6F

Glæd jer til et brag af en skolefest på afd. Funder 7/2-2019.

Nyhed billede
    Hanne Høj den 07-02-2019
    Kantinens menu
    Skolen og kantinen har været i dialog vedr. udbuddet i skoletiden.
    Vi er i den forbindelse blevet enige om at tilbyde et nyt og sundere sortiment.
    Fra vinterferien og frem til påskeferien vil vi afprøve dette med henblik på at se, om salget er tilstrækkeligt til, at vi kan opretholde tilbuddet.
    Ændringen i udbuddet medfører en prisstigning.
    Vi håber, at I som forældre vil bakke op om tiltaget, så vi fremover kan tilbyde et sundt supplement til madpakken.

Menuen i kantinen vil i ovenstående periode være:

Salater med div fyld som kylling/ bacon, tun/ æg, kebab.
    Pastasalat med grov pasta, ærter, majs, agurk og kylling.
    Til alle salaterne er der dressing og grovbrød.
    Pris 30kr.

Sandwich med kylling/ bacon, pullpork, tunsalat, skinke/ost, æg.
    Alle sandwich vil blive lavet i forskellige grove brød.
    Pris 30kr.

Friskskåret blandet frugt i bæger.
    Pris 15kr.

Frisk gnavegrønt i bæger.
    Pris 15kr.

Der vil komme nye sunde ting til undervejs, som så vil stå på disken.

Hanne Høj den 05-10-2018
    Forsøgsordning for Teknologiforståelse

Efter aftale med mellemtrinnet FU og udskolingen indsendte vi i august en ansøgning om deltagelse i UVMs udbudte forsøgsordning i Teknologiforståelse.

Ud af 140 ansøgere er 46 skoler nu udvalgt til at medvirke i en pionèrindsats om at tænke teknologiforståelse ind som en del af folkeskolens undervisning, så det bidrager til udvikling af fremtidens kompetencer og almendannelsen hos eleverne.
    Vi har netop fået meddelelse om deltagelse for udskolingens vedkommende - og desværre ikke for mellemtrinnet.

Udskolingen deltager i forsøgsordningen, hvor teknologiforståelse er integreret i fagene matematik, dansk, samfundsfag og fysik/kemi.

Forsøgsordningen strækker sig over 3 år og tager udgangspunkt i en progression fra 7.klasse til 9.klasse. Således at man starter fra feb.2019 med 7.årg. og fra aug. 2019 med 7.-8.årg., aug. 2020 7.-8.-9.årg. Forsøgsordningen kommer dermed til at involvere nuværende 7., 6. og 5.årg. over de næste 3 år.

Gennem forsøget vil skolen blive understøttet både økonomisk og fagligt.

Nærmere information og planen herfor følger til de involverede klasser og lærere.

Det er dog skolens mål, at deltagelsen i forsøgsordningen på sigt vil komme alle klasser tilgode, ligesom vores deltagelse i Projekt UltraBit på 4.årg.

Læs mere om forsøget her

Læs også skolens Strategi for Teknologi og Læring her

Hanne Høj
    Pædagogisk leder

Helle Kjær den 10-01-2018
    Funder-Kragelund Skoles antimobbestrategi ligger på Skoleporten under Skolen - Principper - Mobbepolitik.Trivselspolitik ligger også under Principper.

Link til Silkeborg Kommunes antimobbestrategi: