• Funder Skolevej 3/Frederiksdalvej 9, 8600 Silkeborg
  • funder.skole@silkeborg.dk
  • Funder og Kragelund Skoler

OL i samarbejde 2014

Funder skole havde igen i år et par dage med OL i samarbejde, hvor skolens børn og unge var delt i lande på tværs af årgange. De store var rigtig gode til at tage sig af de små, når der skulle dystes i de mange discipliner.
Legene startede mandag med en åbningsceremoni i hallen med sang og tale på intet mindre en fire forskellige sprog. De Olympiske Lege sluttede lige så festligt med indmarch med flag og musik, sang og kåring af vinderne.

Hanne Høj den 03-07-2014
    Ringetider
    Der vil fremover udelukkende være klokkeringning, når middagstiden slutter 12.10.
    Se bilag for tidsplan for skoledagen.
    Helle Kjær den 02-07-2014
    Tak for et godt skoleår

Børnene har forhåbentlig allerede nydt de første dage af skoleferien.

Jeg vil inden vi går på ferie sige tak for samarbejdet i det forløbne skoleår, og glæder mig til at møde børn og forældre i det nye. Det bliver til en anderledes opbygning af skoledagen, så det bliver spændende, om vi har "ramt rigtigt" i forhold til de nye tiltag, som skal understøtte skolereformen.

Programmet for første skoledag er:
    Kl. 8.10: Man mødes i klasserne.
    Kl. 9.30: Fælles velkomst i hallen.
    kl. 10.10: Skoledag efter det nye skema.

God sommerferie.

Bo Damgaard