• Funder Skolevej 3, 8600 Silkeborg
  • funder.skole@silkeborg.dk
  • Funder og Kragelund Skoler

Frivilligt kor

Kragelund Skoles frivillige kor for 3.-5. klasse gav koncert akkompagneret af forælder Dorte Madsen som korleder, præst Kresten Thue Andersen på bas og 2. klasses elev Anders Madsen på tromme.

Nyhed billede
Efter koncerten på skolen fortsatte kor og band videre på plejecentret for at give koncert.
  • Helle Kjær den 20-05-2016
    Hanne Høj den 24-06-2016
    Læs Skolebestyrelsens årsberetning 2015-16 og se navne på de nye medlemmer af Skolebestyrelsen her (ligger også under Nyt fra... Skolebestyrelsen).
    Mange hilsner og med ønske om en en god sommer!
    Skolebestyrelsen
    Helle Kjær den 24-05-2016

Sommerferieaktiviteter 2016 - Silkeborg Kommune tilbyder igen en række sommerferieaktiviteter til alle kommunens børn og unge. Arrangørerne af disse tilbud er foreninger, klubber, institutioner, Ungdomsskolen samt andre, som arbejder med børn og unge. Se på hjemmesiden, tilmelding fremgår af de enkelte arrangementer.